Guía DocenteCurso Facultade de Filoloxía |
Grao en Turismo (a distancia) |
Asignaturas |
Idioma Moderno: Inglés |
Competencias do título |
Datos Identificativos | 2021/22 | |||||||||||||
Asignatura | Idioma Moderno: Inglés | Código | 662G01006d | |||||||||||
Titulación |
|
|||||||||||||
Descriptores | Ciclo | Período | Curso | Tipo | Créditos | |||||||||
Grao | 1º cuadrimestre |
Primeiro | Formación básica | 6 | ||||||||||
|
Código | Competencias / Resultados do título |
A6 | Ter unha marcada orientación de servizo ao cliente. |
A13 | Manexar técnicas de comunicación. |
A15 | Traballar en inglés como lingua estranxeira. |
A29 | Traballar en medios socioculturais diferentes. |
B1 | Capacidade de análise e síntese. |
B2 | Comunicación oral e escrita en lingua nativa. |
B3 | Resolución de problemas. |
B4 | Razoamento crítico. |
B5 | Compromiso ético. |
B6 | Aprendizaxe autónoma. |
B7 | Adaptación a novas situacións. |
C1 | Expresarse correctamente, tanto de forma oral coma escrita, nas linguas oficiais da comunidade autónoma. |
C2 | Dominar a expresión e a comprensión de forma oral e escrita dun idioma estranxeiro. |
C3 | Utilizar as ferramentas básicas das tecnoloxías da información e as comunicacións (TIC) necesarias para o exercicio da súa profesión e para a aprendizaxe ao longo da súa vida. |
C4 | Desenvolverse para o exercicio dunha cidadanía aberta, culta, crítica, comprometida, democrática e solidaria, capaz de analizar a realidade, diagnosticar problemas, formular e implantar solucións baseadas no coñecemento e orientadas ao ben común. |
C5 | Entender a importancia da cultura emprendedora e coñecer os medios ao alcance das persoas emprendedoras. |
C6 | Valorar criticamente o coñecemento, a tecnoloxía e a información dispoñible para resolver os problemas cos que deben enfrontarse. |
C7 | Asumir como profesional e cidadán a importancia da aprendizaxe ao longo da vida. |
C8 | Valorar a importancia que ten a investigación, a innovación e o desenvolvemento tecnolóxico no avance socioeconómico e cultural da sociedade. |
|