Teaching GuideTerm Faculty of Philology |
Grao en Turismo |
Subjects |
Cost Accounting |
Learning aims |
|
|
Identifying Data | 2021/22 | |||||||||||||
Subject | Cost Accounting | Code | 662G01017 | |||||||||||
Study programme |
|
|||||||||||||
Descriptors | Cycle | Period | Year | Type | Credits | |||||||||
Graduate | 2nd four-month period |
Second | Obligatory | 6 | ||||||||||
|
Learning outcomes | Study programme competences / results | ||
Analizar a dimensión económica do turismo. Convertir un problema empírico nun obxecto de investigación e elaborar conclusións. Analizar, sintetizar e resumir críticamente a información económico-patrimonial das organizacións turísticas. Dirixir e xestionar (management) os distintos tipos de entidades turísticas. Capacidade de análise e síntese. Resolución de problemas. Razoamento crítico. Compromiso ético. Aprendizaxe autónomo. Adaptación a novas situacións. Utilizar as ferramentas básicas das tecnoloxías da información e as comunicacións (TIC) necesarias para o exercicio da súa profesión e para o aprendizaxe ao longo da súa vida. Desenvolverase para o exercicio dunha ciudadanía aberta, culta, crítica, comprometida, democrática e solidaria, capaz de analizar a realidade, diagnosticar problemas, formular e implantar solucións baseadas no coñocemiento e orientadas ao ben común. Valorar críticamente o coñocemento, a tecnoloxía e a información dispoñible para resolver os problemas cos que deben enfrentarse. | A2 A5 A9 A10 A12 |
B1 B2 B3 B4 B5 B6 B7 |
C1 C2 C3 C4 C5 C6 C7 C8 |
|