Guía DocenteCurso Facultade de Turismo |
Grao en Turismo (a distancia) |
Asignaturas |
Idioma Moderno: Inglés |
Avaliación |
|
|
|
Datos Identificativos | 2023/24 | |||||||||||||
Asignatura | Idioma Moderno: Inglés | Código | 662G01006d | |||||||||||
Titulación |
|
|||||||||||||
Descriptores | Ciclo | Período | Curso | Tipo | Créditos | |||||||||
Grao | 1º cuadrimestre |
Primeiro | Formación básica | 6 | ||||||||||
|
Metodoloxías | Competencias / Resultados | Descrición | Cualificación |
Proba mixta | A6 A13 A15 A29 B1 B2 B3 B4 B5 B6 B7 C1 C2 C3 C4 C5 C6 C7 C8 | Exame final escrito que consistirá en calquera combinación das seguintes tarefas: Exercicios de vocabulario; comprensión lectora; tradución, descricións de gráficas e tendencias na industria turística; redacción; resumo. |
60 |
Proba oral | A13 A15 A29 B1 B3 B4 B6 B7 C2 C3 C4 C6 C7 | Parte 1: Exposición oral do tema de gastronomía visto na clase (5%) Parte 2: Exposición dunha ruta pola cidade da Coruña e explicación dos seus principais monumentos, lugares de interese, historia e patrimonio natural e construído, etc. (5%) |
10 |
Obradoiro | A13 A15 A29 B1 B3 B4 B6 B7 C2 C3 C4 C6 C7 | Tarefas obxecto de avaliación continua: Calquera combinación das seguintes tarefas escritas (15%): Lecturas e exercicios de comprensión lectora; resumos; descricións de tendencias na industria turística e gráficas; descricións de destinos e/ ou atractivos turísticos; exercicios de Use of English. Calquera combinación das seguintes tarefas orais (15%): Descrición de gráficas / tendencias na industria turística/ Descrición de pratos típicos, preguntas sobre gastronomía, festivais e feiras gastronómicas. Descrición dun destino turístico e os seus monumentos. Comentario sobre a industria turística e a súa estrutura |
30 |
Observacións avaliación | |||
Todosos/as estudantes deberán participar obrigatoria e activamente nas clasespresenciais, xa que se conciben como un recurso co que fomentar a súaimplicación na adquisición e asimilación dos contidos. 1ª OPORTUNIDADE Os/as estudantes DEBEN aprobar (50%) todas as seccións de avaliación (proba obxectiva, obradoiro e a proba oral) para superar a materia. En caso de non superarse algunha das partes da avaliación, e aínda que a suma final das partes sexa maior de 5, a cualificación final da materia non será en ningún caso superior a un 4,5 sobre 10. DISPENSA ACADÉMICA O/A alumno/a que teña dispensa académica recoñecida será evaluado/a seguindo as mesmas indicaciones que figuran no apartado da primeira oportunidade. O/A alumno/a terá que poñerse en contacto co/coa profesor/a tan pronto como teña concedida a dispensa. 2ª OPORTUNIDADE O mesmo método de avaliación aplícase para a segunda oportunidade. Polo tanto, os/as estudantes deberán recuperar aqueles apartados da materia nos que non obtivesen unha cualificación de aprobado ou aos que non se presentaron. Isto será válido SO para as dúas oportunidades correspondentes ao presente ano académico. Os/as alumnos da oportunidade adiantada terán que realizar un exame escrito (60%) e unha proba oral (40%). CUALIFICACIÓN DE NON PRESENTADO Só se obterá cualificación de NON PRESENTADO/A se non se participou en ningunha das actividades e tarefas que constitúen a avaliación da materia. Implicacións Atención á Perspectivade Xénero: Segundo se recolle nas distintas normativas de |
|