Guía DocenteCurso Facultade de Turismo |
Grao en Turismo |
Asignaturas |
Márketing Turístico |
Contidos |
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Datos Identificativos | 2023/24 | |||||||||||||
Asignatura | Márketing Turístico | Código | 662G01016 | |||||||||||
Titulación |
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Descriptores | Ciclo | Período | Curso | Tipo | Créditos | |||||||||
Grao | 2º cuadrimestre |
Segundo | Obrigatoria | 6 | ||||||||||
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Temas | Subtemas |
TEMA 1: INTRODUCCIÓN O MARKETING TURÍSTICO | 1.1 CONCEPTO DE MARKETING TURÍSTICO 1.2 ORIXES E EVOLUCIÓN DO MARKETING EN TURISMO 1.3 MARKETING ESTRATÉXICO VS MARKETING OPERATIVO 1.4 APLICACIÓNS DO MARKETING EN TURISMO |
TEMA 2: O ENTORNO DO MARKETING EN TURISMO | 2.1 A DIRECCIÓN DO ENTORNO 2.2 ANÁLISE DO MICROENTORNO 2.3 ANÁLISIS DO MACROENTORNO 2.4 PRINCIPAIS ASPECTOS E TENDENCIAS NO ENTORNO TURÍSTICO 2.5 PRINCIPAIS DETERMINANTES E TENDENCIAS DA DEMANDA TURÍSTICA |
TEMA 3: SEGMENTACIÓN DOS MERCADOS E ESTRATEXIAS DE POSICIONAMIENTO | 3.1 CONCEPTO DE SEGMENTACIÓN DO MERCADO 3.2 PROCESO XERAL DE SEGMENTACIÓN 3.3 CRITERIOS PARA SEGMENTAR MERCADOS 3.4 ESTRATEXIAS DE SELECCIÓN DO MERCADO OBXETIVO 3.5 O POSICIONAMIENTO |
TEMA 4: O PRODUCTO TURÍSTICO | 4.1 CONCEPTO DE PRODUCTO TURÍSTICO E NIVEIS 4.2 DESENVOLVEMENTO DE NOVOS PRODUCTOS 4.3 O CICLO DE VIDA DO PRODUCTO 4.4 DECISIÓNS SOBRE A MARCA |
TEMA 5: O PREZO | 5.1 CONCEPTO E IMPORTANCIA DO PREZO 5.2 CONDICIONANTES NA FIXACIÓN DE PREZOS 5.3 MÉTODOS DE FIXACIÓN DE PREZOS 5.4 ESTRATEXIAS DE PREZOS |
TEMA 6: A DISTRIBUCIÓN | 6.1 A IMPORTANCIA DA DISTRIBUCIÓN COMO CANAL DE COMERCIALIZACIÓN 6.2 CONCEPTO, OBXETIVOS E FUNCIÓNS DOS CANÁIS DE DISTRIBUCIÓN 6.3 TIPOS DE CANAIS DE DISTRIBUCIÓN NO SECTOR TURÍSTICO 6.4 OS INTERMEDIARIOS TURÍSTICOS 6.5 LAS NUEVAS TECNOLOGÍAS Y SU INFLUENCIA EN LA DISTRIBUCIÓN TURÍSTICA |
TEMA 7: A COMUNICACIÓN E PROMOCIÓN | 7.1 O PROCESO DE DESENVOLVEMENTO DA COMUNICACIÓN 7.2 O MIX DE COMUNICACIÓN 7.3 NOVAS FORMAS DE COMUNICACIÓN |
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