Guía DocenteCurso
Facultade de Ciencias
  Inicio | galego | castellano | english | A A |  
Grao en Nanociencia e Nanotecnoloxía
 Asignaturas
  Nanotecnoloxía na Industria Alimentaria
   Resultados de aprendizaxe
Resultados de aprendizaxe Competencias do título
Identificar as principais técnicas de nanotecnoloxía aplicadas á industria alimentaria A2
A3
B1
B2
B3
B6
B7
C3
Recoñecer as posibilidades da nanotecnoloxía na industria alimentaria A2
A3
B1
B2
B3
B4
B6
B7
B8
C3
C5
C7
C8
Identificar a calidade e seguridade alimentaria como factores fundamentais para a aplicación da nanotecnoloxía na industria alimentaria A3
A9
A10
B2
B3
B4
B7
B8
C3
C5
C7
C8
Aplicar a nanotecnoloxía á industria alimentaria A2
A3
A9
A10
B7
B8
C3
C7
C8
C9
Recoñecer e aplicar os principios éticos e legais dentro do campo de estudo A10
B11
C5
C7
C8
Universidade da Coruña - Rúa Maestranza 9, 15001 A Coruña - Tel. +34 981 16 70 00  Soporte Guías Docentes