Guía DocenteCurso
Facultade de Socioloxía
  Inicio | galego | castellano | english | A A |  
Mestrado Universitario en Planificación e Xestión de Destinos e Produtos Turísticos(plan 2016)
 Asignaturas
  Técnicas cuantitativas aplicadas ao turismo
   Avaliación
Metodoloxías Competencias Descrición Cualificación
Obradoiro A11 A3 A12 A6 A7 A8 A9 B1 B2 B3 B5 B4 B6 B10 B9 B11 B12 C1 C2 C4 C6 C8 C9 Nestas clases os alumnos iniciarán a resolución dos problemas propostos polas profesoras, que logo deberán completar e entregar. 100
 
Observacións avaliación
CRITERIOS XENERAIS:

  • A cualificación de non presentado corresponde únicamente aos alumnos que
    só participen en actividades de avaliación que teñan unha ponderación
    inferior ao 20 por cento da puntuación total, con independencia da
    cualificación obtida.
  • A materia divídese en dúas partes, correspondentes a cada un dos bloques
    de contidos. A primeira puntúase con 3 e a segunda con 7 puntos. Para
    superar a asignatura é necesario obter unha puntuación global de 5
    puntos ou máis, cun mínimo de 1 na primeira e de 3 na segunda parte.
  • Tanto os 3 puntos correspondentes á primeira parte como os 7
    correspondentes á segunda pódense obter mediante a resolución de
    boletines de preguntas e exercicios, que os alumnos presenciales poderán
    realizar nas sesións de obradoiro e os non presenciales poderán resolver
    baixo tutela.

Antes do comezo do período de clases estarán dispoñibles, a través da
plataforma Moodle, as guías complementarias de cada parte, nas que se
especificarán as actividades a realizar, as normas para realizalas, os
criterios para a súa avaliación e os prazos de entrega.

Universidade da Coruña - Rúa Maestranza 9, 15001 A Coruña - Tel. +34 981 16 70 00  Soporte Guías Docentes