Guía DocenteCurso
Facultade de Socioloxía
  Inicio | galego | castellano | english | A A |  
Mestrado Universitario en Planificación e Xestión de Destinos e Produtos Turísticos(plan 2016)
 Asignaturas
  Técnicas cuantitativas aplicadas ao turismo
   Avaliación
Metodoloxías Competencias Descrición Cualificación
Obradoiro A11 A3 A12 A6 A7 A8 A9 B1 B2 B3 B5 B4 B6 B10 B9 B11 B12 C1 C2 C4 C6 C8 C9 Nestas clases os alumnos iniciarán a resolución dos problemas propostos polas profesoras, que logo deberán completar e entregar. 100
 
Observacións avaliación
CRITERIOS XENERAIS:

  • A cualificación de Non presentado corresponde únicamente aos alumnos que
    só participen en actividades de avaliación que teñan unha ponderación
    inferior ao 20 por cento da puntuación total, con independencia da
    cualificación obtida.
  • A materia divídese en tres temas. O primeiro puntúase con 2 puntos, o segundo con 4 puntos e o terceiro con 4 puntos. Para
    superar a asignatura é necesario obter unha puntuación global de 5
    puntos ou máis.
  • Todos os puntos pódense obter mediante a resolución de
    boletins de preguntas e exercicios, que os alumnos presenciais poderán
    realizar nas sesións de obradoiro e os non presenciais poderán resolver
    baixo tutela.

Estarán dispoñibles, a través da
plataforma Moodle, as guías complementarias de cada tema, nas que se
especificarán as actividades a realizar, as normas para realizalas, os
criterios para a súa avaliación e os prazos de entrega.

Universidade da Coruña - Rúa Maestranza 9, 15001 A Coruña - Tel. +34 981 16 70 00  Soporte Guías Docentes