Teaching GuideTerm
Faculty of Economics and Business
  Home | galego | castellano | english | A A |  
Mestrado Universitario en Banca e Finanzas
 Subjects
  Financial Systems
   Assessment
Methodologies Competencies Description Qualification
Mixed objective/subjective test A1 B2 B3 B7 B13 B14 B15 B18 B19 B24 B25 B26 B27 B28 Exame escrito, con preguntas tanto teóricas como prácticas. As súas características concretaranse a inicios do curso. 70
Multiple-choice questions A1 B2 B3 B7 B14 B15 Probas tipo test que se levarán a cabo en clase ao longo do curso. As súas características concretaranse o día da presentación. 30
 
Assessment comments

A) NORMATIVA DE AVALIACIÓN:

  1. Condicións de avaliación (estudo
    de casos e proba mixta): Está prohibido acceder á aula con calquera
    dispositivo que permita a comunicación co exterior e/ou o almacenamento
    de información.
  2. Identificación do estudante: O estudiante ha de acreditar a súa identidade de acordo ca normativa vixente.

B) TIPOS DE CUALIFICACIÓN:

  1. Cualificación de non presentado: Corresponde ao alumno, cando só participe de actividades de avaliación que teñan unha ponderación inferior ao 20% sobre a cualificación final, con independencia da cualificación alcanzada.
  2. Estudantes con recoñecemento de adicación a tempo parcial e dispensa académica de exención de asistencia:
    Excepto para as datas aprobadas na Xunta de Facultade para a proba
    mixta final, para las restantes probas acordarase, no seu caso, ó inicio
    do curso un calendario específico de datas compatible ca súa adicación.

C) OPORTUNIDADES DE AVALIACIÓN:

  1. Primeira opotunidade: Aplicaranse os criterios de avaliación anteriormente indicados nesta sección.
  2. Segunda oportunidade e convocatoria adiantada: Os criterios de avaliación son os mesmos que para a primeira oportunidade. É dicir, os criterios de avaliación son idénticos para tódalas oportunidades de avaliación. 
Universidade da Coruña - Rúa Maestranza 9, 15001 A Coruña - Tel. +34 981 16 70 00  Soporte Guías Docentes