Guía DocenteCurso Facultade de Ciencias |
Mestrado Universitario en Biotecnoloxía Avanzada |
Asignaturas |
Biotecnoloxía Alimentaria |
Planificación |
|
|
Datos Identificativos | 2016/17 | |||||||||||||
Asignatura | Biotecnoloxía Alimentaria | Código | 610475301 | |||||||||||
Titulación |
|
|||||||||||||
Descriptores | Ciclo | Período | Curso | Tipo | Créditos | |||||||||
Mestrado Oficial | 2º cuadrimestre |
Primeiro | Optativa | 3 | ||||||||||
|
Metodoloxías / probas | Competencias / Resultados | Horas lectivas (presenciais e virtuais) | Horas traballo autónomo | Horas totais |
Proba de resposta breve | A21 A22 B4 B10 B11 B13 B15 | 2 | 6 | 8 |
Sesión maxistral | A22 A21 B4 B10 B11 B13 B15 | 15 | 22.5 | 37.5 |
Prácticas de laboratorio | A21 A22 B15 B14 B13 B12 B11 B10 B9 B8 B6 B5 B3 B2 B1 | 4.5 | 0 | 4.5 |
Saídas de campo | A22 B4 B7 B10 B12 B15 | 4 | 0 | 4 |
Traballos tutelados | A21 A22 B1 B2 B3 B5 B7 B8 B11 B13 | 0 | 20.5 | 20.5 |
Atención personalizada | 0.5 | 0 | 0.5 | |
*Os datos que aparecen na táboa de planificación son de carácter orientativo, considerando a heteroxeneidade do alumnado |
|