Guía DocenteCurso Facultade de Ciencias |
Mestrado Universitario en Biotecnoloxía Avanzada |
Asignaturas |
Procesos e Produtos biotecnolóxicos |
Resultados de aprendizaxe |
|
|
Datos Identificativos | 2020/21 | |||||||||||||
Asignatura | Procesos e Produtos biotecnolóxicos | Código | 610475106 | |||||||||||
Titulación |
|
|||||||||||||
Descriptores | Ciclo | Período | Curso | Tipo | Créditos | |||||||||
Mestrado Oficial | 1º cuadrimestre |
Primeiro | Obrigatoria | 3 | ||||||||||
|
Resultados de aprendizaxe | Competencias / Resultados do título | ||
Coñecer as bases do deseño e funcionamiento dun biorreactor utilizando balances de materia e enerxía en réxime estacionario e non estacionario | AM8 |
||
Saber deseñar e executar un protocolo completo de purificación de produtos de interés biotecnolóxico | AM9 |
||
Saber deseñar, planificar, optimizar e evaluar sistemas de produción biotecnolóxicos | AM10 |
||
Saber analizar e deseñar procesos biotecnolóxicos e operacións asociadas | AM11 |
||
Identificar y extraer de la literatura especializada la información necesaria para la resolución de los problemas planteados | BM1 BM3 BM13 |
||
Comprender y practicar la dinámica de trabajo en equipo y desarrollo de habilidades directivas y organizativas | BM2 BM9 BM14 |
||
Elaborar protocolos de actuación técnicos de interés biotecnológico | BM4 BM5 BM12 |
||
Planificar y diseñar estrategias en las empresas de Biotecnología dentro del contexto de sostenibilidad | BM7 BM10 BM11 BM15 |
||
Utilizar una adecuada estructura lógica y un lenguaje apropiado para el público no especialista y defenderlo ante expertos en la temática | BM6 |
|