Teaching GuideTerm Faculty of Work Sciences |
Grao en Relacións Laborais e Recursos Humanos (Ferrol) |
Subjects |
Sociology of Consumption |
Study programme competencies |
|
|
|
Identifying Data | 2019/20 | |||||||||||||
Subject | Sociology of Consumption | Code | 760G01045 | |||||||||||
Study programme |
|
|||||||||||||
Descriptors | Cycle | Period | Year | Type | Credits | |||||||||
Graduate | 2nd four-month period |
Third | Optional | 6 | ||||||||||
|
Code | Study programme competences / results |
A18 | Interpretar datos e indicadores socioeconómicos. |
A35 | Análise crítico das decisións emanadas dos axentes que participan nas relacións laborais. |
B2 | Capacidade de análise e síntese. |
B8 | Razoamento crítico. |
B9 | Traballo en equipos. |
B14 | Aprendizaxe autónomo. |
B15 | Creatividade. |
B17 | Sensibilidade cara a temas medioambientais. |
C1 | Expresarse correctamente, tanto de forma oral coma escrita, nas linguas oficiais da comunidade autónoma. |
C4 | Desenvolverse para o exercicio dunha cidadanía aberta, culta, crítica, comprometida, democrática e solidaria, capaz de analizar a realidade, diagnosticar problemas, formular e implantar solucións baseadas no coñecemento e orientadas ao ben común. |
C6 | Valorar criticamente o coñecemento, a tecnoloxía e a información dispoñible para resolver os problemas cos que deben enfrontarse. |
|